Laatste alarmering:
Datum 21|09 Tijd 15:19:27 (inci-06) Ongeval (persoon Bekneld) (auto) Openbare Bibliotheek Hoogeveen... Prio Hoog Eenheid | Cluster Zuidwest - OvD Brandweer Regionaal Drenthe
zondag 24 september 2017
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|09

HOOGEVEEN - Op de VMBO-afdelingen van RSG Wolfsbos en het Roelof van Echten College is de kick-off gegeven voor het project HoogeveenOnStage.

 

De leerlingen en docenten werden verrast met een spetterend optreden van het duo GlowintheDark. Ambassadeurs van het project - de wethouders Gert Vos en Bert Otten - zijn erg enthousiast over het project voor vmbo-leerlingen: 'Een goede beroepskeuze begint al op school. Het bedrijfsleven, ook het Hoogeveense, zit te springen om goede en gemotiveerde vakmensen. Het VMBO legt daarvoor een prima basis met veel vooruitzichten op een goede ...

1/1

VRIJDAG 22|09

HOLLANDSCHEVELD - Wethouder Jan Steenbergen heeft donderdag 21 september het Drents Verkeersveiligheidslabel feestelijk overhandigd aan de basisschool Het Mozaïek in Hollandscheveld. De school besteedt veel aandacht aan verkeersveiligheid rondom de school.

 

Het Drents Verkeersveiligheidslabel is een keurmerk voor basisscholen die verkeersveiligheid een vaste plaats geven in hun schoolbeleid.

VRIJDAG 22|09

DE WIJK – Op de A28 bij De Wijk zijn vrijdagmiddag drie auto's met elkaar in botsing gekomen. Hierdoor ontstond in de richting Hoogeveen een file van meer dan 3 kilometer.

 

Bij het ongeval raakte een persoon gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak is niets bekend.

1/1

DONDERDAG 21|09

HOOGEVEEN – Op de Willemskade in Hoogeveen botste woensdag tegen de avond een meisje op een fiets met een auto. Zij raakte hierbij licht gewond en werd in de ambulance behandeld.

 

De auto had lichte schade evenals de fiets. Over de oorzaak is niets bekend gemaakt.

DONDERDAG 21|09

HOOGHALEN – Op de Streek in Hooghalen is donderdagmiddag een automobilist frontaal tegen een boom gereden. De brandweer heeft de bestuurder uit de auto moeten bevrijden.

 

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter ingevlogen om te assisteren.

 

Over de oorzaak nog niets bekend.

GISTEREN 23|09

DRENTHE - Speciaal voor kinderen en jongeren die direct hulp nodig hebben, is er sinds deze week de website www.spoedvoorjeugddrenthe.nl.

 

Spoed voor Jeugd is het provinciale meldpunt bij crisis in opdracht van de twaalf Drentse gemeenten. Het biedt zelf geen hulp, maar coördineert de hulpverlening van (jeugd)zorgaanbieders. Zo kan zo snel mogelijk de juiste zorg ingezet worden. 'Crises houden zich niet aan kantoortijden', aldus coördinerend wethouder Harmke Vlieg van Assen. 'Daarom is het belangrijk dat kinderen, jongeren en gezinnen direct op goede hulp en ondersteuning ...

WOENSDAG 20|09

HOOGEVEEN - Vandaag is een nieuwe pilot gelanceerd: de 'Schone wegen aanpak' in en rond Hoogeveen, uniek in Nederland. Regionale ondernemers, gemeente Hoogeveen, NederlandSchoon en Rijkswaterstaat hebben gezamenlijk een aanpak uitgerold om zwerfafval langs wegen, op verzorgingsplaatsen, bij fastfoodketens, tankstations en op carpoollocaties te verminderen. Rondom wegen (bochten, op- en afritten) ligt relatief veel zwerfafval, blijkt uit een meting eerder dit jaar. De ambitie van de betrokken partijen en de uitkomsten van de 0-meting hebben geleid tot een nieuwe en unieke ...

Agenda

Zaterdag 14 oktober

19:30
Hoogeveen
 
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
Aantal stemmen:
  1941
58%
  Politie moet hoge boete geven

35%
  Hond in beslag nemen

7%
  Alleen dierenartskosten betalen

24Webvertising