Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:21:18 (inci-04) Stormschade A28 R,2 Pesse Hoogeveen 038931 Prio Middel Eenheid | Blusgroep B Brandweer Hoogeveen Drenthe
donderdag 18 januari 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 17|01

OOSTERHESSELEN – Een strooiwagen is woensdag 17 januari op de A37 bij Oosterhesselen van de weg gegleden en in de sloot beland.

 

De chauffeur van de wagen bleef ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de strooiwagen uit de sloot getrokken.

ZATERDAG 13|01

HOOGEVEEN – De politie heeft zaterdagmiddag een lichaam gevonden in een vijver bij de Amshoffweg in Hoogeveen. Of het gaat om het lichaam van de vermiste Frans Mistrate Haarhuis, kan de politie nog niet zeggen.

 

Frans (66) wordt al sinds eind december vermist. Hij verdween uit de GGZ-instelling in Hoogeveen waar hij op dat moment verbleef. Vorige week werd er ook al naar de man gezicht door 45 man van het search team. Toen is niets aangetroffen. Ook heeft de politie met speurhonden nog in de omgeving van Hoogeveen gezocht en werd ook rond de boerderij waar hij heeft gewoond ...

1/1

VRIJDAG 12|01

HARDENBERG - Afgelopen nacht zag de politie een personenauto rijden die de aandacht trok. Hierop hebben agenten de personenauto staande gehouden en gecontroleerd.

 

Tijdens de controle en het gesprek met de 22 jarige bestuurder uit Hoogeveen kregen de agenten het vermoeden dat de bestuurder mogelijk onder invloed was van alcohol en/of andere verdovende middelen.

 

Na een test bleek dat de bestuurder niet onder invloed was van alcohol. Hierop hebben ze onderzoek gedaan op het gebruik van andere verdovende middelen met behulp van een speekseltest. De bestuurder testte ...

1/1

VRIJDAG 12|01

HOOGEVEEN - Hoe wilt u dat ons recreatie & toerisme en evenementenbeleid eruit gaat zien? Wat is uw mening? Welke impuls heeft onze R&T sector nodig? Waar moet volgens u de focus liggen bij het evenementenbeleid? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

 

De gemeente werkt aan nieuw beleid op het gebied van recreatie en toerisme. Daarnaast schrijft de gemeente een nieuwe beleidsnotitie voor evenementen. Omdat recreatie en toerisme en evenementen sterk met elkaar samenhangen, worden beide beleidsnotities tegelijk ontwikkeld en uiteraard goed op elkaar afgestemd.

 

De ...

1/1

VRIJDAG 12|01

Heeft u ook een e-mail gekregen die afkomstig lijkt van Facebook? Let dan op, want er zijn valse mails in omloop.

 

In dit geval wordt de indruk gewekt dat de gebruiker zijn e-mailadres gewijzigd heeft. Als de gebruiker dat niet gedaan heeft, dient hij op een link te klikken. Zogenaamd moet hij in actie komen om zijn account te beveiligen. De e-mail lijkt een originele veiligheidswaarschuwing die Facebook in werkelijkheid ook stuurt, maar dat is het niet.

 

Advies
Negeer deze e-mail, deze is nep. Klik nooit zomaar op een link, maar controleer deze altijd even door er met uw muis ...

VRIJDAG 29|12

HOOGEVEEN - In de week van 8 tot en met 12 januari worden de kerstbomen ingezameld.

 

Op de afvalkalender 2018 staat op welke datum u de kerstboom aan de straat kunt zetten. Let op: leg uw kerstboom vanaf 7:00 uur aan de straat op een zichtbare plek en niet tegen een container!

 

De afvalkalender vindt u op www.areareiniging.nl of op www.sorteermee.nl onder het kopje 'Afvalkalender'. Door uw huisnummer en postcode in te toetsen wordt het inzamelschema voor uw straat getoond. U kunt eventueel ook een papieren versie van de afvalkalender aanvragen bij Area via telefoonnummer ...

ZATERDAG 23|12

HOOGEVEEN - De recherche in Hoogeveen is sinds woensdagavond 20 december bezig met het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 49-jarige Marcel Hoogerbrugge. Hij werd in zijn woning aan de Dr. Anton Philipsstraat gevonden en bleek door geweld om het leven te zijn gekomen.

 

De recherche is op zoek naar mensen die Marcel kennen en die iets over hem kunnen vertellen. Ook zoeken we mensen die Marcel de laatste tijd hebben gezien of gesproken. Die informatie hebben we nodig om een goed beeld van het slachtoffer te kunnen krijgen, zodat we een spoor naar de dader(s) kunnen vinden. ...

Agenda

 
Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
Aantal stemmen:
  1234
51%
  Ja! Veiligheid boven alles

49%
  Nee, we hebben geen winter hier

24Webvertising